Vi tilbyder skræddersyede rejser

Sportsrejser

Anfield syder efter endnu en scoring af Mohamed Salah og Liverpool er på vej i Champions League Finalen, du sidder på forreste rækker med dine bedste kunder, samarbejdspartnere eller kollegaer og fællesskabsfølelsen har aldrig været større. Dagen startede i Københavns lufthavn hvor der var fælles morgenmad, alle var vilde af spænding, folk er anderledes når de tages ud af deres vante rammer, man kan tale mere frit og en fodbold (sports) oplevelse er noget alle har en holdning til om man er interesseret eller ej. De bedste aftaler, forhold indgås under sådanne forhold, når dine kunder eller samarbejdspartnere lader masken falde og er sig selv.

Transport
Transporten holder klar efter ankomsten i Manchester, og undervejs på busturen serveres der en kold øl, indtjekningen på de fine centrale 4-stjernede hotel er hurtigt overstået og I er hurtigt på plads på en nærtliggende pub hvor en tidligere Liverpoolpersonlighed kommer og nyder en uformel frokost og fortæller sjove anekdoter og historier fra hans tid som professionel.

Oplevelse
Så er i på plads på Anfield, luften er fyldt med intensitet og forventninger og kampen ender også med et vanvittigt 5-2 resultat i Liverpools favør og de tager til Rom med en fod i finalen.

Efter kamp
Efter kampen er der arrangeret et afterparty med live musik på en lokalpub, her taler kunder, kollegaer på kryds og tværs om hvad de netop har været vidne til. Følelses af fællesskab sænker sig over selskabet.

Sportsrejser omfatter både ovenstående, men det kunne ligeså godt være French Open finalen, CL Finalen, Håndbold i Tyskland, Formel 1 i Dubai eller en rejse til en VM eller EM slutrunde. Vi har lutter officielle leverandører og har en leverings garanti på 100 %, lad Event Travel sammensætte jeres næste rejse til en sportsoplevelse.