Om os

Specialister i event rejser

Mere end 16 års erfaring fra branchen

Event Travel er stiftet i 2017 af Jakob Famme og Mikkel Winterberg med mere end 16 års samlet erfaring fra event og rejsebranchen.
Vi planlægger alt fra A-Z og vi er med hele vejen fra planlægning til eksekvering. Lad os stå for jeres næste rejse, hos os er I i trygge hænder.

Vores ekspertise indenfor rejser er baseret på et kæmpe internationalt netværk af solide samarbejdspartnere så vi er altid opdateret på hvad der rør sig ude i den store verden, nytilkomne unikke hoteller og restauranter. Alle de ting som tripadvisor ikke fortæller dig.

Mikkel Winterberg

Ejer/Owner

Mikkel kommer fra rejsebranchen og har 10 års erfaring med salg og eksekvering af erhvervsrejser, derudover har han de sidste 10 år også beskæftiget sig med fodboldrejser, så ingen udfordring er for ham for stor når det kommer til at skaffe billetter til selv de sværeste fodboldkampe.

Mikkel er derudover en hyppig netværker og har stor tiltro til at et solidt netværk vil skabe enhver forretning, vedligeholdelse er svær men har man først en god dialog og tiltro til hinanden så er grundlaget skabt for et livslangt samarbejde.

Kontakt
Kontakt

Jacob Famme

Ejer/Owner

Jakob er en kreativ sjæl som har arrangeret og afviklet et utal af events på dansk jord. Jakob har ikke kun en finger på pulsen af hvad der rør sig i det ganske land, men skam også i det store udland.

Jakobs store passion er NFL og USA generelt.

Kontakt
Kontakt